Supa crema de spanac cu branza

Supa crema de spanac cu branza este o reteta de supa de legume delicioasa. Supa crema de spanac se potriveste de minune a fi servita cu branza.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Supa crema de spanac cu branza

Ingrediente

  • 500 g spanac proaspăt
  • 2 cepe
  • 23 caței usturoi
  • 2 cartofi
  • 50 ml ulei măsline
  • 200 ml lapte degresat
  • 1 linguriță vegeta
  • 250 g brânză dulce i amestec cu telemea
  • boia
  • nuca măcinată
  • susan

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca și se rumenesc împreună cu cartoful tăiat cuburi pentru cca. 10 minute. Se adaugă 1 l apa calda și laptele. Se lasă sa dea în clocot apoi se pune spanacul care a fost în prealabil opărit 3 minute.
După cca15 minute de fiert la foc mic se lasă sa se răcorească puțin apoi se toaca cu blenderul vertical.
Din brânză ( eventual se pune o lingura de iaurt sau smântâna pentru a lega compoziția) se modelează mici bile care se dau prin boia sau nuca sau susan si se adaugă in fiecare farfurie înainte de servire.

Cele 2 functii ce mi se par interesante de la Philips Multicooker:

1. Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
2. Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde


Supa crema de spanac cu branza se serveste in boluri adăugând 1 cub de unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc