• taie telina si apio cubulete si pune-le intr-o oala cu 2 litri de apa fierbinte. Adauga pastaia de vanilie, sumacul, sare si piper dupa gust si lasa sa fiarba pana se inmoaie
• intre timp, taie cele doua cepe solzisori si soteaza-le intr-o tigaie in care ai pus untul si uleiul de masline
• adauga vinul si lasa sa scada pana se caramelizeaza
• potriveste de sare si piper
• scurge zeama de la supa, adauga smantana lichida si mixeaza cu blenderul Breville Hand Blender. Daca mai este nevoie, mai adauga din zeama in care au fiert legumele, pana ajungi la consistenta dorita
• serveste supa crema de telina cu ceapa caramelizata deasupra.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii