Supa cu cus-cus

Se prajeste slanina taiata cubulete. In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt. Se continua prajirea pana ceapa devine s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cus-cus
  • 200 g cartofi
  • 3 linguri ghiveci
  • 30 g slanina
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • boia
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste slanina taiata cubulete.

In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt.

Se continua prajirea pana ceapa devine sticloasa, se adauga ghiveciul, se presara cu boia, sare, piper. Se adauga slanina fripta si cartofii taiati cuburi. Cand se incalzesc toate componentele, se toarna 1,5 litri apa calda si se lasa sa fiarba.

Inainte de servire, se presara deasupra frunzele de telina taiate marunt.

Ghiveciul se poate inlocui cu ardei si rosii.
Alte retete

Salata ciuperci

Supa crema de sparanghel

Supa de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori