Pentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Pentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Costita afumata se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea se fierbe cca 15 minute. Apa se indeparteaza, se inlocuieste cu o alta fierbinte si se continua fierberea. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina si se continua fierberea. Costita afumata se inabusa in 100 ml apa si se adauga in supa impreuna cu rosiile. Spre sfarsit, se adauga faina amestecata cu iaurt si sare.
Supa cu fasole boabe si costita se serveste fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii