Se rumeneste in ulei ceapa taiata marunt, precum si zarzavatul de supa dat prin razatoarea cu gauri mari. Se adauga faina, se stinge cu 1 litru apa si
Se rumeneste in ulei ceapa taiata marunt, precum si zarzavatul de supa dat prin razatoarea cu gauri mari. Se adauga faina, se stinge cu 1 litru apa si sare. Cind da in clocot, se adauga guliile curatate, taiate cuburi. Se continua fierberea pina se inmoaie guliile. Dupa ce se raceste, se drege cu ou si smintina
Se presara cu patrunjel verde tocat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii