Se spala legumele si se curata de coaja. Se pune apa la fiert,. Se adauga in apa fiarta morcovii taiati rondele, patrunjelul si telina taiate in
Se spala legumele si se curata de coaja. Se pune apa la fiert,. Se adauga in apa fiarta morcovii taiati rondele, patrunjelul si telina taiate in doua, iar ceapa o punem intreaga. Se adauga delikatul si se potriveste de sare. Se fierb legumele. Se scoate ceapa, patrunjelul si telina. Se adauga uleiul si pastele sub forma de ineluse in supa clocotita, se fierbe inca 5 minute.
Se serveste cu patrunjel verde tocat presarat in farfurie.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii