Pentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele se fierb in apa cu zahar si putina sare.
Pentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele se fierb in apa cu zahar si putina sare. Dupa 10 minute de fierbere se adauga compozitia formata din oua, faina, smantana si rondele de lamaie; se mai fierbe cca 3 minute.
Supa cu mere se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii