Pentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele se fierb in apa cu zahar si putina sare.
Pentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele se fierb in apa cu zahar si putina sare. Dupa 10 minute de fierbere se adauga compozitia formata din oua, faina, smantana si rondele de lamaie; se mai fierbe cca 3 minute.
Supa cu mere se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii