Supa cu taitei si cartofi

Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1
  • 3 l sau 1
  • 3 l apa si 3 cuburi MAGGI de vita
  • cartofi - 500 g
  • taitei de casa - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 30 ml
  • pasta de tomate - 30 g
  • smantana/iaurt - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Se prepara supa de oase si taiteii de casa. Cartofii se fierb in supa de oase cca 10 minute. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se racesc si se introduc in supa, continuand fierberea. Ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa.

Se adauga pasta de tomate, sare si piper si se toarna in supa, continuand fierberea 5 minute.

Supa cu taitei si cartofi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si smantana sau iaurt.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc