Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.
Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Se prepara supa de oase si taiteii de casa. Cartofii se fierb in supa de oase cca 10 minute. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se racesc si se introduc in supa, continuand fierberea. Ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa.
Se adauga pasta de tomate, sare si piper si se toarna in supa, continuand fierberea 5 minute.
Supa cu taitei si cartofi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si smantana sau iaurt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii