Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.
Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Se prepara supa de oase si taiteii de casa. Cartofii se fierb in supa de oase cca 10 minute. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se racesc si se introduc in supa, continuand fierberea. Ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa.
Se adauga pasta de tomate, sare si piper si se toarna in supa, continuand fierberea 5 minute.
Supa cu taitei si cartofi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si smantana sau iaurt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii