Se taie avocado in 2 bucati, se scoate samburele, iar partea carnoasa se scoate cu ajutorul unei lingurite. Se mixeaza, se adauga sucul de lamaie, ule
Se taie avocado in 2 bucati, se scoate samburele, iar partea carnoasa se scoate cu ajutorul unei lingurite. Se mixeaza, se adauga sucul de lamaie, uleiul de masline, vinul alb si jumatate din supa. Se amesteca pana se obtine o crema omogena. Se adauga cealalta jumatate de supa si frisca lichida. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune in frigider cca 20 de minute.
Se bate spuma frisca ramasa si se pune in mijlocul supei la servire.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba dovlecei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii