Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sun
Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga cus-cus si doi catei de usturoi zdroboti. Smantana se freaca cu faina si putina apa, cu aceasta compozitie se drege supa, se presara cu patrunjel verde si se pune in boluri. Din foitaj se taie cate un capac pe fiecare bol, se fixeaza cu galbenus de ou si se introduc in cuptor pana se rumeneste foitajul.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii