Supa de cartofi cu smantana

Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • ½ kg cartofi
  • 3 dl smantana
  • 1 lingura delikat

Mod de preparare

Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si faina. Se prajesc un pic amestecand continuu, se adauga boia de ardei si se stinge cu apa. Cartofii curatati spalati si taiati cubulete se pun in aceasta zeama si se lasa sa fiarba. Se pun condimentele, se mai toarna apa si se fierbe la foc mic 25 de minute. Între timp se prepara ingrosala din smantana. Daca s-au fiert cartofii, se pune ingrosala si se lasa sa dea in clocot.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba dovlecei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc