Se curata si se toaca foarte marunt ceapa. Se pune apoi intr-un vas, acoperit cu capac, cu unt, la calit, pe foc mic. Cand s-a inmuiat bine, se adaug
Se curata si se toaca foarte marunt ceapa. Se pune apoi intr-un vas, acoperit cu capac, cu unt, la calit, pe foc mic. Cand s-a inmuiat bine, se adauga o lingura de faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna deasupra apa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba cam un sfert de ora. Dupa acest timp se ia de pe foc, se adauga branza rasa si crutoanele de paine prajita.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Ciorba taraneasca
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEu sunt fanul nr. 1 ai acestor biscuiți. Îi ador alături de cafeaua de dimineață sau să-i ronțăi peste zi. ...
Biscuiți digestivi
Comentarii