Pentru supa de ceapa cu parmezan si paine prajita se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt.
Pentru supa de ceapa cu parmezan si paine prajita se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbeneasca prea tare. Cand incepe sa se moaie se trage oala pe marginea masinii si se adauga faina, amestecand mereu, iar cand ceapa si faina au prins o culoare galbuie, se stinge cu 2 litri de apa sau mai bine cu zeama de carne si se amesteca in continuu. Se pune sarea si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc in unt atitea felii de paine cite farfurii de supa se servesc.
Deasupra supei din farfurii se pune cite o feliuta de paine, presarata cu parmezan ras
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaNimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!
Tocanita din cotlet de porc cu ghebeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii