Se taie o ceapa mica, se pune intr-un vas emailat, se adauga un praf de sare si 1 lingurita de chimen si se distuie in ulei timp de cateva minute. Apo
Se taie o ceapa mica, se pune intr-un vas emailat, se adauga un praf de sare si 1 lingurita de chimen si se distuie in ulei timp de cateva minute. Apoi de adauga 2 linguri de faina si se prajeste la foc mare, pana se rumeneste. Cand rantasul s-a incalzit bine se adauga frunze de patrunjel taiat si boia. Dupa ce s-a racit se umple cu 1,3 dl apa, se adauga 1 lingurita de sare si amestecand rar se lasa la fiert. Se bate un ou, se pune in supa si se amesteca pana cand oul se distribuie peste tot in supa. Apoi se mai fierbe aproximativ 5 minute pana cand albusul se intareste. Vara la rantas se poate adauga o rosie taiata in patru inainte a pune frunzele de patrunjel si boiaua. Inainte de a pune ouale in supa se poate trece supa printr-un filtru.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii