Supa de chimen

Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ceapa
  • 10 gr chimen
  • 40 gr faina de grau
  • sare
  • 10 oua
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se pun intr-un vas faina cu uleiul la rumenit si se sting cu putina supa. Se adauga peste supa si se lasa pe foc cateva minute. Se ia apoi jos oala de pe foc si se adauga omleta facuta din 10 oua, taiata suvite mici, ca niste taitei.


Supa se serevste dreasa cu otet si presarata cu verdeata.

Alte retete:

Rulada de porc Ciorba radauteana Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori