Supa de ciuperci cu smantana si verdeata

Pentru supa de ciuperci cu smantana si verdeata se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (2 buc.)
  • pastarnac (1 buc.)
  • patrunjel (1 buc.)
  • ceapa (2 buc.)
  • sare
  • smantana (150 gr.)
  • faina (1 lingurita)
  • unt (50 gr.)
  • verdeata
  • ciuperci (150-200 gr.)
  • apa (1 1/2 l).

Mod de preparare

Pentru supa de ciuperci cu smantana si verdeata se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori