Pentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele.
Pentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Morcovul, patrunjelul radacina si buretii se pun in 2 l apa clocotita cu sare si cuburile MAGGI. intr-o tigaie se topeste untura; cand s-a incins, se adauga faina si se prajeste putin. Se adauga ceapa si dupa 1-2 minute se stinge cu putina apa. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se adauga la supa si, dupa 5 minute, se ia de pe foc. Se adauga smantana. Este de preferat ca faina sa fie inlocuita de galbenus de oua si smantana.
Supa de ciuperci sau bureti se serveste fierbinte, cu marar verde deasupra.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu