Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug
Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug-o la bucatile de conopida. Adauga 20 g de orez spalat in prealabil si pune totul la inabusit intr-o lingura de ulei pentru cateva minute. Toarna 1,2 l de apa peste conopida si orez, adauga 1 lingurita de sare si fierbe totul sub capac in jur de 15 minute, pana cand conopida devine moale. Apoi adauga la 1 lingura de faina o cantitate suficienta de ulei si prepara rantasul pe foc iute. Adauga 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt si dupa ce-l iei de pe foc adauga o jumatate de lingurita de boia. Lasa-l sa se raceasca, iar apoi adauga apa rece pana se ingroasa. Toarna rantasul peste supa, presara 1 lingurita de vegeta si lasa supa la fiert pentru inca 5 minute.
Poti pregati o supa delicioasa si din 300 g de broccoli. Vara poti adauga 1 ardei si 1 rosie.
Alte supe recomandate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii