Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug
Curata 400 g de conopida de frunzulite si rupe in buchetele. Dupa ce le-ai spalat, taie-le in bucati mai mici. Curata bine tulpina, feliaz-o si adaug-o la bucatile de conopida. Adauga 20 g de orez spalat in prealabil si pune totul la inabusit intr-o lingura de ulei pentru cateva minute. Toarna 1,2 l de apa peste conopida si orez, adauga 1 lingurita de sare si fierbe totul sub capac in jur de 15 minute, pana cand conopida devine moale. Apoi adauga la 1 lingura de faina o cantitate suficienta de ulei si prepara rantasul pe foc iute. Adauga 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt si dupa ce-l iei de pe foc adauga o jumatate de lingurita de boia. Lasa-l sa se raceasca, iar apoi adauga apa rece pana se ingroasa. Toarna rantasul peste supa, presara 1 lingurita de vegeta si lasa supa la fiert pentru inca 5 minute.
Poti pregati o supa delicioasa si din 300 g de broccoli. Vara poti adauga 1 ardei si 1 rosie.
Alte supe recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii