Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne. Condimentam cu sare, piper,
Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.
Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.
Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!
Alte retete mancare
gasiti aici:
Salata greceasca
Salata de cartofi
Salata de cruditati cu smantana

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii