Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sar
Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sare, piper, cubulet concentrat.
Cand zarzavaturile sunt fierte, se scot cu polonicul si se trec in mixer cu atata lapte ca amestecul sa aiba consistenta. Compozitia se pune din nou pe foc pana la fierbere. Inainte de a servi, la cerere, se poate oferi zahar si frisca. Este gustoasa si rece.
Se consuma cu sau fara zahar, rece sau calda si este foarte gustoasa.
Alte retete culinare recomandate
Salata orientala
Salata icre
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii