1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare. 2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga fain
1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare.
2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, iar dupa ce se rumenesc se adauga sare, piper, boia.
3. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se lasa sosul la fiert pentru 10 minute, iar apoi se toarna in oala cu dovlecei fierti.
4. Se bat smantana cu galbenusurile si cascavalul ras, se toarna in oala, se amesteca si se presara deasupra marar tocat marunt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii