1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare. 2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga fain
1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare.
2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, iar dupa ce se rumenesc se adauga sare, piper, boia.
3. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se lasa sosul la fiert pentru 10 minute, iar apoi se toarna in oala cu dovlecei fierti.
4. Se bat smantana cu galbenusurile si cascavalul ras, se toarna in oala, se amesteca si se presara deasupra marar tocat marunt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii