Pentru supa de fasole tucara cu zarzavaturi se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se aseaza totul la foc.
Pentru supa de fasole tucara cu zarzavaturi se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se aseaza totul la foc. Dupa cateva clocote, se introduce fasolea curatata, spalata si rupta in doua s au trei bucati. Cand totul este fiert, se adauga faina amestecata cu putina apa rece. Rosiile se oparesc pentru a inlatura mai usor pielitele si simburii, apoi se taie felii subtiri si se adauga in supa odata cu 3/4 din grasime, in care s-a calit slanina taiata bucatele. Dupa cateva clocote, supa este gata.
Intr-un castron se pune smantana sau iaurtul, se amesteca bine, apoi se toarna supa fierbinte. Pe deasupra se pune restul de untdelemn si se presara mararul tocat marunt.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn fel de preambul in asteptarea sarbatorii pascale.
Pui umplut la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii