Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit. Apoi se adauga
Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit.
Apoi se adauga supa de zarzavat, si se lasa sa se dea 2 - 3 clocote si se drege cu ouale batute spuma.
Se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Alte retete cu verdeturi gasiti aici:
Ciorba de salata verde,
Ciorba de salata,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Ciorba de loboda

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii