Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit. Apoi se adauga
Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit.
Apoi se adauga supa de zarzavat, si se lasa sa se dea 2 - 3 clocote si se drege cu ouale batute spuma.
Se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Alte retete cu verdeturi gasiti aici:
Ciorba de salata verde,
Ciorba de salata,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Ciorba de loboda

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii