Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate un
Se prepara la fel ca si supa de chimen, cu diferenta ca ouale nu se bat inainte a le pune in supa, ele se lasa asa intregi. Se sparg 4 oua una cate una si se adauga incet in supa fierbinte, in zone diferite ale vasului. Apoi se lasa pe foc inca 10 minute, pana se fierb ouale. Nu se recomanda amestecarea supei pana cand ouale nu sunt fierte. Dupa 4-5 minute se poate amesteca supa pentru a nu se prinde rantasul.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui cu cartofi
Tocanita de pui cu ceapa
Tocanita de pui cu ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii