Supa de linte

Lintea pregatita se pune la fiert in 1,5 l apa rece impreuna cu cepele rosii curatate, sarea si foaia de dafin. Din faina si smantana facem o ingrosa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de linte
  • 2 linguri de faina
  • 2 dl smantana
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura de zahar
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • otet
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Lintea pregatita se pune la fiert in 1,5 l apa rece impreuna cu cepele rosii curatate, sarea si foaia de dafin.

Din faina si smantana facem o ingrosala, pe care o asezonam cu usturoiul sfaramat, piperul macinat si boia de ardei. Cand lintea s-a inmuiat, ingrosam supa cu compozitia de mai sus, ii mai dam un clocot, dupa care completam condimentarea cu mustar, otet si zahar.
Este o reteta gustoasa

Supa cu galuste

Ciorba de urzici

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori