Lintea, ceapa si cartoful se fierb in 3 pahare de apa pana se fierbe si lintea si cartoful (40-45 minute) la foc potrivit. Dupa ce e gata, scoatem ca
Lintea, ceapa si cartoful se fierb in 3 pahare de apa pana se fierbe si lintea si cartoful (40-45 minute) la foc potrivit. Dupa ce e gata, scoatem cartoful si ceapa. Lintea ramasa in caserola se amesteca la blender pana se topeste. Intr-o parte, intr-o tigaie: menta uscata, bulion, curry, boia si ulei se mesteca pana se prajeste. Dupa ce se raceste un pic lintea, punem ce am prajit in tigaie - in caserola. Daca e prea tare mai adugam niste apa fierbinte. Si tine pana se mai fierbe supa. Sa nu uiti sa pui niste sare cand se fierbe. Daca doresti poti sa faci si asa: cartoful si ceapa ii tai mai micuti si cand pui in blender, amesteci impreuna.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii