Aadas bil hamoud ("linte prin lamaie") este o supa libaneza, foarte delicioasa, si foarte apreciata de vegetarieni si de iubitorii de linte. Lintea in combinatie cu lamaia, e dementiala!!
Se spala frunzele, si cu ajutorul unui cutit se indeparteaza pielita, dupa care se taie.
Spalam lintea, taiem cartofii cubulete, si le punem la fiert toate impreuna in 3-4 l apa.
Se taie ceapa marunt, se caleste putin ,se adauga usturoiul zdrobit/pisat .......... si se adauga la supa.
Se lasa sa fiarba la foc mediu pt 20-25 min!!!!!(eu am lasat 25 min )
Se ia de pe foc si se adauga zeama de la 1 1/2 lamai , sau dupa gust!
Reteta de supa de linte a fost propusa de elena_antony pe forum culinar.
Serviti supa de linte cu lamaie calduta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii