Meniu de dragoste de dieta- Dupa cum poate ati aflat, am renuntat la carne, lapte si produse derivate, acum incerc fel de fel de retete care sa ma faca sa simt ca traiesc si care sa imi gadile si mie papilele gustative.
Se curata radacinoasele, se toaca si se pun la fiert cu apa si putina sare, se adauga ciupercile champignon taiate felii si lintea rosie ce a fost tinuta in apa rece cel putin 12 ore, se fierbe totul la foc potrivit pana cand sunt toate fierte.
Se pun nucile caju in apa cu cel putin 2 ore inainte de a fi mixate, dupa care se mixeaza la viteza mare, se adauga peste supa, se amesteca si se lasa sa traga un clocot dupa care se opreste focul.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii