Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju

Meniu de dragoste de dieta- Dupa cum poate ati aflat, am renuntat la carne, lapte si produse derivate, acum incerc fel de fel de retete care sa ma faca sa simt ca traiesc si care sa imi gadile si mie papilele gustative.

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju

Ingrediente

  • 100 gr linte rosie
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 lingurita sare de mare
  • 200 gr nuci caju

Mod de preparare

Se curata radacinoasele, se toaca si se pun la fiert cu apa si putina sare, se adauga ciupercile champignon taiate felii si lintea rosie ce a fost tinuta in apa rece cel putin 12 ore, se fierbe totul la foc potrivit pana cand sunt toate fierte.

Se pun nucile caju in apa cu cel putin 2 ore inainte de a fi mixate, dupa care se mixeaza la viteza mare, se adauga peste supa, se amesteca si se lasa sa traga un clocot dupa care se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc