Supa de mazare cu cascaval

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame mazare
  • 25 ml. frisca pentru gatit
  • 1 cub pentru supa de carne
  • 200 grame cascaval tare
  • 1 catel de usturoi
  • 2 chifle
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pus la inmuiat cu o seara inainte. Pe foc mic se fierbe pana se inmoaie (cel mai bine este daca folosim kukta). Odata ce este gata, zdrobim mazarea si pe foc mic, amestecand mereu, adaugam frisca pentru gatit si cascavalul taiat marunt. Daca s-a inmuiat cascavalul, gustam si dupa gust, adaugam sare, piper. Intre timp prajim un ulei chiflele taiate cubulete – acestea se servesc imediat la masa, presarate in supa.
Alte retete recomandate

Supa crema de sparanghel

Supa crema de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci