Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pu
Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pus la inmuiat cu o seara inainte. Pe foc mic se fierbe pana se inmoaie (cel mai bine este daca folosim kukta). Odata ce este gata, zdrobim mazarea si pe foc mic, amestecand mereu, adaugam frisca pentru gatit si cascavalul taiat marunt. Daca s-a inmuiat cascavalul, gustam si dupa gust, adaugam sare, piper. Intre timp prajim un ulei chiflele taiate cubulete – acestea se servesc imediat la masa, presarate in supa.
Alte retete recomandate
Supa crema de sparanghel
Supa crema de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii