Curatam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in ulei, adaugam mazarea, m
Curatam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in ulei, adaugam mazarea, morcovii, apoi le fierbem in suc propriu pana se inmoaie. Presaram faina de orez, diluam cu supa si frisca, asezonam cu sare si piper, dupa gust. Mai fierbem fara capac 5 minute, iar la urma adaugam patrunjelul. Pentru ouale fierte in apa, fierbem 1,5 l de apa, adaugam otet sis are, apoi comutam pe economic. Ouale se sparg in polonic, le punem cu grija in apa, apoi albusurile le impaturim peste galbeenusuri si le fierbem in apa clocotita 3-4 minute. Taiem sunca in felii subtiri, le prajim pana devin crocante, fara sa adaugam untura.
Alte retete romanesti recomandate:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii