Supa de mazare verde si sparanghel

Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de legumele proaspete de sezon cum ar fi mazarea verde pentru a prepara aceasta delicioasa supa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de mazare verde si sparanghel

Ingrediente

  • 4 fire de ceapa verde
  • un buchet de asparagus cu capetele taiate
  • si taiat in bucati
  • 3 cani de mazare verde (boabe)
  • 2 cani mari de supa de legume
  • sare si piper
  • 3 linguri de smantana
  • cateva frunze de menta (optional)

Mod de preparare

Supa crema de legume este o alegere victorioasa fie ca e vorba de pranz sau cina, sau pur si simplu ca modalitate de a servi o doza sanatoasa de legume de sezon.

Va recomandam sa incercati si supa de mazare verde cu sparanghel, numai buna in perioada primaverii cand se gasesc proaspete.

Procedeul de preparare este foarte simplu: supa de legume se pune la foc si se aduce la punctul de fierbere. Se pun bucatile de asparagus si ceapa verde maruntita si se lasa 5 minute. Se adauga mazarea verde si smantana si se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza dupa gust, se adauga frunzele de menta si se mixeaza cu blenderul vertical.


Supa de mazare verde si sparanghel se serveste cu crutoane, rece sau calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba de vacuta
3
Ciorbe

Ciorba de vacuta

O reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa

Ciorba de vacuta
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
4
Preparate sarate

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Astazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf
Ciorba de legume cu perisoare
5
Ciorbe

Ciorba de legume cu perisoare

O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.

Ciorba de legume cu perisoare
Parteneri
Rosii uscate, in ulei de masline
Bucataras.RO

Rosii uscate, in ulei de masline

Anul trecut am descoperit pe site-ul lalena.ro o reteta minunata de rosii uscate, extreme de aromate si bune la orice: simple...

Rosii uscate, in ulei de masline
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!