Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de legumele proaspete de sezon cum ar fi mazarea verde pentru a prepara aceasta delicioasa supa.
Supa crema de legume este o alegere victorioasa fie ca e vorba de pranz sau cina, sau pur si simplu ca modalitate de a servi o doza sanatoasa de legume de sezon.
Va recomandam sa incercati si supa de mazare verde cu sparanghel, numai buna in perioada primaverii cand se gasesc proaspete.
Procedeul de preparare este foarte simplu: supa de legume se pune la foc si se aduce la punctul de fierbere. Se pun bucatile de asparagus si ceapa verde maruntita si se lasa 5 minute. Se adauga mazarea verde si smantana si se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza dupa gust, se adauga frunzele de menta si se mixeaza cu blenderul vertical.
Supa de mazare verde si sparanghel se serveste cu crutoane, rece sau calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii