Supa de mazare verde si sparanghel

Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de legumele proaspete de sezon cum ar fi mazarea verde pentru a prepara aceasta delicioasa supa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de mazare verde si sparanghel

Ingrediente

  • 4 fire de ceapa verde
  • un buchet de asparagus cu capetele taiate
  • si taiat in bucati
  • 3 cani de mazare verde (boabe)
  • 2 cani mari de supa de legume
  • sare si piper
  • 3 linguri de smantana
  • cateva frunze de menta (optional)

Mod de preparare

Supa crema de legume este o alegere victorioasa fie ca e vorba de pranz sau cina, sau pur si simplu ca modalitate de a servi o doza sanatoasa de legume de sezon.

Va recomandam sa incercati si supa de mazare verde cu sparanghel, numai buna in perioada primaverii cand se gasesc proaspete.

Procedeul de preparare este foarte simplu: supa de legume se pune la foc si se aduce la punctul de fierbere. Se pun bucatile de asparagus si ceapa verde maruntita si se lasa 5 minute. Se adauga mazarea verde si smantana si se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza dupa gust, se adauga frunzele de menta si se mixeaza cu blenderul vertical.


Supa de mazare verde si sparanghel se serveste cu crutoane, rece sau calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori