Supa de mazare verde si sparanghel

Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de legumele proaspete de sezon cum ar fi mazarea verde pentru a prepara aceasta delicioasa supa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de mazare verde si sparanghel

Ingrediente

  • 4 fire de ceapa verde
  • un buchet de asparagus cu capetele taiate
  • si taiat in bucati
  • 3 cani de mazare verde (boabe)
  • 2 cani mari de supa de legume
  • sare si piper
  • 3 linguri de smantana
  • cateva frunze de menta (optional)

Mod de preparare

Supa crema de legume este o alegere victorioasa fie ca e vorba de pranz sau cina, sau pur si simplu ca modalitate de a servi o doza sanatoasa de legume de sezon.

Va recomandam sa incercati si supa de mazare verde cu sparanghel, numai buna in perioada primaverii cand se gasesc proaspete.

Procedeul de preparare este foarte simplu: supa de legume se pune la foc si se aduce la punctul de fierbere. Se pun bucatile de asparagus si ceapa verde maruntita si se lasa 5 minute. Se adauga mazarea verde si smantana si se mai fierbe 3 minute. Se condimenteaza dupa gust, se adauga frunzele de menta si se mixeaza cu blenderul vertical.


Supa de mazare verde si sparanghel se serveste cu crutoane, rece sau calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc