Merele se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu putin zahar, impreuna cu prunele uscate. Se fierb pana cand fructele se inmoaie. Intre t
Merele se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu putin zahar, impreuna cu prunele uscate. Se fierb pana cand fructele se inmoaie. Intre timp se pregateste un rantas din smantana si faina, care se amesteca in zeama care fierbe. Doar putin se fierbe.
Pentru galuste: albusurile se bat spuma tare cu zaharul si se adauga scortisoara. Se formeaza cu lingura galuste si se pun sa fiarba in zeama indulcita si se fierb ca la lapte de pasare. Supa se poate consuma si calda si rece.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba varza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii