Supa de pere

Supade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr pere
  • 1
  • 5 l apa
  • 1-2 cuisoare
  • 150 gr smantana
  • 30-40 gr unt
  • zahar si sare

Mod de preparare

Perele se curata de coji si samburi, apoi se pun in apa la fiert. Se trec prin sita si se asaza din nou vasul pe foc. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se adauga untul, cuisoarele, zaharul si sarea. Se ia de pe foc dupa 10-15 minute.


Se serveste calda, cu smantana.

Alte retete:

Supa de rosii

Supa cu galuste

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori