Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele.
Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele. Painea alba se taie felii subtiri, care se stropesc cu 25 ml ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Prazul se inabusa in 25 ml ulei cu 50 g supa. Supa de oase se fierbe cu cartofii si prazul inabusit. La sfarsit de fierbere se adauga sare. Cand supa este fiarta, deasupra se adauga feliile de paine, cascavalul ras si piperul. Se introduce la cuptor cca 5 minute.
Supa de praz si cartofi cu cascaval se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii