Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele.
Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele. Painea alba se taie felii subtiri, care se stropesc cu 25 ml ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Prazul se inabusa in 25 ml ulei cu 50 g supa. Supa de oase se fierbe cu cartofii si prazul inabusit. La sfarsit de fierbere se adauga sare. Cand supa este fiarta, deasupra se adauga feliile de paine, cascavalul ras si piperul. Se introduce la cuptor cca 5 minute.
Supa de praz si cartofi cu cascaval se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii