Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele.
Pentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele. Painea alba se taie felii subtiri, care se stropesc cu 25 ml ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Prazul se inabusa in 25 ml ulei cu 50 g supa. Supa de oase se fierbe cu cartofii si prazul inabusit. La sfarsit de fierbere se adauga sare. Cand supa este fiarta, deasupra se adauga feliile de paine, cascavalul ras si piperul. Se introduce la cuptor cca 5 minute.
Supa de praz si cartofi cu cascaval se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO tarta minunata care am facut-o de mai multe ori si inca o fac,imi place foarte mult in versiunea cu soia.Super frumoasa si...
Tarta cu spanacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii