Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulet
Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulete, se adauga in oala si se rumenesc. Zaharul pudra se presara deasupra si se caramelizeaza usor.
Supa de legume se toarna deasupra, impreuna cu scortisoara si condimentele si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Apoi se amesteca pana capata consistenta unui puree si se mai lasa sa dea o data in clocot. Laptele se bate spuma si inainte de servire se adauga o lingurita de spuma in fiecare farfurie, ca ornament.
In boluri mici, cu o frunza de patrunjel sau de menta in bol.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii