Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulet
Ceapa se taie in cubulete de 1 cm si se caleste intr-o oala cu uleiul de masline. Morcovii, telina, prunele si cartofii se taie de asemenea in cubulete, se adauga in oala si se rumenesc. Zaharul pudra se presara deasupra si se caramelizeaza usor.
Supa de legume se toarna deasupra, impreuna cu scortisoara si condimentele si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Apoi se amesteca pana capata consistenta unui puree si se mai lasa sa dea o data in clocot. Laptele se bate spuma si inainte de servire se adauga o lingurita de spuma in fiecare farfurie, ca ornament.
In boluri mici, cu o frunza de patrunjel sau de menta in bol.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii