Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi
Rosiile se spala, se curata si se taie marunt si impreuna cu ceapa intreaga si frunzele de telina se pun la fiert in apa putina, pana se inmoaie, apoi se pasereaza (in afara de ceapa si telina). Pasta de rosii astfel obtinuta se fierbe cu supa de carne (sau apa). Intre timp, din untura si faina s face un rantas deschis la culoare, care se adauga la supa. Se mai da un clocot si la sfarsit se potriveste gustul cu sare si zahar.
Alte retete recomandate
Supa crema de spanac
Supa crema de sparanghel
Supa de pui cu galuste
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii