Hidratanta, detoxifianta.
Punem apa la fiert, intre timp curatam ceapa si telina si le adaugam in apa, adaugam si sare. Lasam supa sa fiarba 15 minute, adaugam rosiile si continuam fierberea inca 15 minute. Blenduim supa, o repunem in oala si o punem pe foc, pana incepe sa fiarba; dupa ce ajunge in punctul de fierbere, adaugam fideaua si o lasam sa fiarba 3-4 minute, adaugam oul in fir subtire amestecand. Oprim focul, adaugam busuiocul si putin ulei.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdePlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii