Hidratanta, detoxifianta.
Punem apa la fiert, intre timp curatam ceapa si telina si le adaugam in apa, adaugam si sare. Lasam supa sa fiarba 15 minute, adaugam rosiile si continuam fierberea inca 15 minute. Blenduim supa, o repunem in oala si o punem pe foc, pana incepe sa fiarba; dupa ce ajunge in punctul de fierbere, adaugam fideaua si o lasam sa fiarba 3-4 minute, adaugam oul in fir subtire amestecand. Oprim focul, adaugam busuiocul si putin ulei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii