Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa
Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa inca 10 minute de fiert, se adauga 500 ml apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Se adauga mierea dizolvata in putina zeama si sarea. se prepara apoi galustele. Se freaca branza cu galbenusurile, untul, faina si grisul. Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie. Se ia cu o lingurita si se formeaza galuste care se fierb in apa clocotita cu sare. Cand s-au ridicat la suprafata, se scot si se adauga in supa de rosii.
Supa se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii