Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa
Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in cuburi si se calesc 10 minute in ulei. Se adauga restul de zarzavat curatat si ras, iar dupa inca 10 minute de fiert, se adauga 500 ml apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Se adauga mierea dizolvata in putina zeama si sarea. se prepara apoi galustele. Se freaca branza cu galbenusurile, untul, faina si grisul. Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie. Se ia cu o lingurita si se formeaza galuste care se fierb in apa clocotita cu sare. Cand s-au ridicat la suprafata, se scot si se adauga in supa de rosii.
Supa se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii