Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortiso
Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortisoara. Se trec, dupa ce au fiert printr-o sita si se pun pe foc, cu apa rece. Se adauga galbenusurile amestecate cu vin fiert si apoi albusurile batute spuma, treptat.
Supa se serveste fierbinte sau rece.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Oua umplute Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii