Supa de rosii cu scortisoara

Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortiso

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 4 cepe
  • 1 lingurita rasa scortisoara pisata
  • 3 lingurite cu zahar
  • sare
  • 2 oua
  • vin

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt, zaharul, sarea si scortisoara. Se trec, dupa ce au fiert printr-o sita si se pun pe foc, cu apa rece. Se adauga galbenusurile amestecate cu vin fiert si apoi albusurile batute spuma, treptat.


Supa se serveste fierbinte sau rece.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Oua umplute Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc