Se toaca, se zdrobesc rosiile si se pun la fiert pana scade zeama. Intr-o oala se pune apa la fiert, in care se adauga legumele, dupa ce au fost toca
Se toaca, se zdrobesc rosiile si se pun la fiert pana scade zeama. Intr-o oala se pune apa la fiert, in care se adauga legumele, dupa ce au fost tocate (morcov, ceapa, telina si ardei) si se lasa la fiert. Intre timp se face compozitia pentru taitei, dupa care se intinde in foita subtire si se lasa 10 min. sa se usuce, dupa care se taie taitei subtiri. In oala unde au fiert legumele se pun rosiile si o lingurita de sare si se mai lasa la fiert aprox. 20 min. In final se adauga taiteii si se mai lasa la fiert aprox. 15 min, dupa care se adauga leusteanul.
Alte retete culinare recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii