Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin un
Se spala, se curata si se taie bucati salata verde. Apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa fiarta. Separat, intr-o tigaie, se caleste in putin unt o ceapa tocata marunt si costita taiata bucatele mici. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se toarna compozitia in oala cu salata verde. Din 2 oua, se face o omleta, care se taie bucati si se toarna in supa. Se potriveste totul de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat, smantana si optional zeama de lamaie.
Se serveste rece.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa de praz
Ciorba de urzici
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii