Spanacul se curata, se spala si se pune la oparit in apa fierbinte. Se scoate din apa, se strecoara si se toaca marunt. Intr-un vas se pune unt la to
Spanacul se curata, se spala si se pune la oparit in apa fierbinte. Se scoate din apa, se strecoara si se toaca marunt. Intr-un vas se pune unt la topit si se adauga faina, dupa care se amesteca si se toarna treptat laptele. Se mai adauga o jumatate de ceasca de apa fierbinte si se lasa la fiert compozitia, amestecand incet, sa nu se formeze cocoloase. Piureul de spanac, se adauga peste acest amestec, se completeaza cu apa in care s-a oparit spanacul si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga galbenusurile de oua.
Supa se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii