Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se a
Pulpele de pui se spala bine, se curata. Morcovii se curata, se spala, se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa la fiert. cand incepe sa fiarba se adauga pulpele si morcovii taiati marunt. Se lasa sa fiarba. Cand carnea si morcovii sunt fierti se adauga taieteii si se mai lasa 3-4 minute la fiert. Se ia supa de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt deasupra.
Se serveste calduta. Alte retete de supa recomandate:
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacSunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!
Pariziene cu gem de gutuiPentru cine tine post este o supa bogata in vitamine.
Supa de spanac de postEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivRafinat, fin, fara coacere, usor si de sezon. Retete dietetice
Cheesecake cu zmeuraUn tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii