Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa, impreuna cu morcovii dati pe razatoare si cateii de usturoi. Dupa ce
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa, impreuna cu morcovii dati pe razatoare si cateii de usturoi. Dupa ce supa a dat in clocot, se sareaza, se pipereaza si se paseaza.
Se serveste atat calda, cat si rece.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii