Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa, impreuna cu morcovii dati pe razatoare si cateii de usturoi. Dupa ce
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa, impreuna cu morcovii dati pe razatoare si cateii de usturoi. Dupa ce supa a dat in clocot, se sareaza, se pipereaza si se paseaza.
Se serveste atat calda, cat si rece.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii