Supa de varza de Bruxelles este o reteta delicioasa de supa de varza cu multe legume. O supa sanatoasa, potrivita pentru sezonul rece.
Modul de preparare a retetei:
Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora.
Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pun varzutele de Bruxelles taiate in doua. Se lasa supa de varza pe foc pana se inmoaie varza. Se adauga sarea, cimbrul si untul, faina dizolvata in cateva linguri de supa. Se mai lasa supa de varza sa dea cateva clocote, apoi se serveste. De preferat cu un ardei iute.
La noul Philips Multicooker ma atrag mai ales cele 2 functii :posibilitatea de a prepara iaurt(yogurt) si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !
Daca nu tineti regim de slabire, puteti pune o data cu cimbrul si 150 ml smantana, supa de varza va fi mult mai gustoasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii