Supa de varza de Bruxelles este o reteta delicioasa de supa de varza cu multe legume. O supa sanatoasa, potrivita pentru sezonul rece.
Modul de preparare a retetei:
Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora.
Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pun varzutele de Bruxelles taiate in doua. Se lasa supa de varza pe foc pana se inmoaie varza. Se adauga sarea, cimbrul si untul, faina dizolvata in cateva linguri de supa. Se mai lasa supa de varza sa dea cateva clocote, apoi se serveste. De preferat cu un ardei iute.
La noul Philips Multicooker ma atrag mai ales cele 2 functii :posibilitatea de a prepara iaurt(yogurt) si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !
Daca nu tineti regim de slabire, puteti pune o data cu cimbrul si 150 ml smantana, supa de varza va fi mult mai gustoasa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii