Pentru supa de varza dulce cu smantana se curata varza, ceapa si zarzavatul si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul subtire, ca taiteii.
Pentru supa de varza dulce cu smantana se curata varza, ceapa si zarzavatul si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se sting in apa calda sau cu zeama de carne si se toarna in oala, unde se adauga si restul de apa si sare. Se lasa sa se fiarba la un foc potrivit 30-40 de minute. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna.
Se serveste cu smantana.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa...
Ceai cu lamaiePraful de curry se prajeste intr-o tigaie, apoi se amesteca cu unt topit, pana devine spumos, intr-un castronel. Se intinde...
Unt de currySarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperciun preparat delicios cu conopida
Quiche cu conopida, rosii cherry si cascavalDe cand am vazut la Gabi (multumesc mult, fata draga) aceasta placinta am pregatit-o de cateva ori si a intrat in topul...
Placinta cu foi de cartofi, sunca si branzaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii