Pentru supa de visine cu smantana se spala visinele, se oparesc si se dau prin sita. Se amesteca sucul de visine cu 1 litru apa, sare si zahar si se lasa sa dea cateva clocote.
Pentru supa de visine cu smantana se spala visinele, se oparesc si se dau prin sita. Se amesteca sucul de visine cu 1 litru apa, sare si zahar si se lasa sa dea cateva clocote. Se bat intr-un castron galbenusurile cu smantana, se toarna cite putina zeama clocotita, amestecand bine, apoi se amesteca cu toata supa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii