Pentru supa delicioasa de praz se curata zarzavatul, se spala bine, apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa.
Pentru supa delicioasa de praz se curata zarzavatul, se spala bine, apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Prazul se curata, se spala, se taie felii subtiri si se introduce in supa cand aceasta fierbe in clocote. Dupa 10-20 de minute se ia de pe foc. Se incalzeste untdelemnul intr-o cratita, se amesteca bine, apoi se toarna treptat laptele. Dupa 2-3 clocote se rastoarna acest sos in supa clocotita si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic 10-15 minute.
Se serveste la masa cu crutoane de paine prajita in unt.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii