Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, se opareste si se indeparteaza apa. Ardeiul gras, se spala si se taie fasii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Se prepara supa. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 50 g supa. Se introduc rosiile si ardeiul gras si se fierb 15 minute. Se adauga faina dizolvata in supa de oase, sare si se fierb 15 minute. Se paseaza si se adauga orez fiert, zahar si se mai fierb 5 minute.
Supa din rosii cu orez se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii