Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii.
Pentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, se opareste si se indeparteaza apa. Ardeiul gras, se spala si se taie fasii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Se prepara supa. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 50 g supa. Se introduc rosiile si ardeiul gras si se fierb 15 minute. Se adauga faina dizolvata in supa de oase, sare si se fierb 15 minute. Se paseaza si se adauga orez fiert, zahar si se mai fierb 5 minute.
Supa din rosii cu orez se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii