Aceasta supa, numita si supa fermierului, contine foarte multe legume, si poate fi adaptata cu ce legume radacinoase aveti la indemana.
Incalzeste uleiul intr-o oala mare, adauga ceapa si caleste-o pana cand devine transparenta. Adauga legumele proaspete, rosiile, sucul de rosii si ierburile mediteraneene. Adauga sare si piper dupa gust si adu la punctul de fierbere. Adauga apa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba pentru 30 de minute la foc mic, amestecand ocazional.
Adauga pastele, adu din nou la punctul de fierbere si lasa-le sa fiarba cu 3 minute mai putin decat timpul de pe cutie. Amesteca frecvent ca sa nu se lipeasca intre ele.
Adauga boabele de fasole si mai lasa pe foc 2-3 minute. Dupa ce opresti focul adauga frunzele de patrunjel, si adauga sare si piper daca mai e necesar.
Supa cu legume si paste se serveste calda, cu parmezan ras deasupra daca doriti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii