Supa fermierului cu legume si paste

Aceasta supa, numita si supa fermierului, contine foarte multe legume, si poate fi adaptata cu ce legume radacinoase aveti la indemana.

Complexitate
redusa
Supa fermierului cu legume si paste

Ingrediente

  • 30ml ulei de masline
  • 1 ceapa tocata grosier
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 200g napi
  • 175g varza
  • 400g rosii
  • 15ml sos de rosii
  • 1 lingura condimente mediteraneene
  • 1 lingura oregano
  • 50g ardei taiati cuburi
  • 1
  • 5l apa
  • 50g paste
  • 400g fasole prefiarta
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Incalzeste uleiul intr-o oala mare, adauga ceapa si caleste-o pana cand devine transparenta. Adauga legumele proaspete, rosiile, sucul de rosii si ierburile mediteraneene. Adauga sare si piper dupa gust si adu la punctul de fierbere. Adauga apa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba pentru 30 de minute la foc mic, amestecand ocazional.

Adauga pastele, adu din nou la punctul de fierbere si lasa-le sa fiarba cu 3 minute mai putin decat timpul de pe cutie. Amesteca frecvent ca sa nu se lipeasca intre ele.

Adauga boabele de fasole si mai lasa pe foc 2-3 minute. Dupa ce opresti focul adauga frunzele de patrunjel, si adauga sare si piper daca mai e necesar.


Supa cu legume si paste se serveste calda, cu parmezan ras deasupra daca doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori